miercuri, 27 aprilie 2011

The Phantom of the Opera

S-a incheiat concursul "Romanii au talent". Nu e treaba mea sa judec decizia unei tari intregi, mai ales ca cel in cauza e un copil ce nu are parinti. Pot spune insa ce imi place. E vorba despre cel ce a castigat in fata mea, ca spectator. E un copil minunat, simplu, uimitor de talentat ce are o voce superba. Poate in seara cu pricina nu a castigat concursul in sine dar a castigat admiratia multor romani. A castigat sufletele noastre caci el acolo va ramane, ca tanarul cu vocea cea mai frumoasa. Usa succesului isi are cheia in mainile lui Narcis Iustin Ianau! Felicitari!
Mi s-a parut nedrept sa nu scriu de el, mai ales ca a cantat din " Fantoma de la Opera".
Acum intre noi fie vorba GB e inegalabil...in " The Phantom of the Opera".

Dream and live the dream!







XOXO

miercuri, 20 aprilie 2011

And...ACTION!!!








Asa cum speram filmarile la "Playing the Field" are rollin'. Astept insa cumintica release-ul...2012. Dar la cum curg zilele nu mai e mult.






Pozele sunt de pe platoul de filmare, impreuna cu colegul sau Dennis Quaid.






Azi am sa fiu scurta, caci pregatesc o surpriza adusa de The Easter Bunny...;)






See you later!






XOXO


















Wake up with Gerry

Filmuletul acesta e pe Youtube de o groaza de ani. Faptul interesant e ca unele "fanatice" chiar au avut acest filmulet in memoria telefonului. Cum ar fi ca in schimbul alarmei obisnuite sa il auzi pe GB? Forbidden...in my case!
S-a intamplat sa fie facut pentru fanele din Japonia pe cand isi promova "Fantoma de la Opera" in 2004-2005 si s-a lasat dus de val in cadrul unui interviu asa ca fragmentul a ajuns cu usurinta pe telefoanele fetelor de acolo si apoi in intreaga lume. Nu stiu daca mai exista varianta raw dar daca doriti serviti-va de pe Youtube!
Ce zice, in caz ca sunteti la office? "Wake up honey...wake up...give me a kiss...do you want some coffee?"
Astea fiind zise...va las cu urari de bine si sa aveti un Paste Fericit alaturi de cei dragi!


XOXO

marți, 19 aprilie 2011

New photos













Site-ul ce imi alimenteaza setea de GB info e http://www.gbgals.com/. Il urmaresc daily pentru ca aduce, ca orice fan site real noutati in contratimp, mai ales poze direct de la sursa. Azi au aparut ceva poze cu GB inconjurat de "mini" fani. Sunt sigura ca sunt de pe platoul de filmare "Playing the Field". GB e intr-o forma de milioane, insa!







Hai cu filmarile mai repede! Chiar sunt curioasa sa vad filmul!







Don't stop dreamin'! You will stop livin'!














XOXO

duminică, 17 aprilie 2011

Dear Frankie






Am mai scris despre acest film, drag mie mai ales din punct de vedere al povestii. Insa am o noutate: Acum "Dear Frankie" poate fi gasit si in Romania! DVD-ul "Dragul de Frankie" l-am cumparat de pe http://www.shopmania.ro/ si ma bucur ca il am in colectie. E un film minunat, numai bun de facut cadou acum de Paste. Desi nu e cunoscut la noi, filmul a avut aprecieri atat in UK cat si peste ocean, a cucerit cateva premii si se spune ca l-a ajutat pe GB privind cariera hollywoodiana.

Sa aveti o saptamana buna!

XOXO


joi, 14 aprilie 2011

Gerard Butler' Smile

























































Stiu! Am fost cam quiet zilele astea. Busy la munca, too busy acasa...Sincer, nici nu se mai aude nimic de GB. Work, work, work!















Insa in ceea ce il priveste, incurabila cum sunt, nu pot sa ma abtin cautarii de news. Nimic! Totusi uitandu-ma pe pozele cu el mi-am dat seama de ce mi-a placut GB asa de mult. Dar muuuuuuuult, nu alta!!!! Zambetul sau e inevitabil sexy, dulce, sincer si magnifique!!! De aia!















Asa ca in lipsa de stiri, va las cu poze "zambitoare".






























Don't stop dreamin'! You will stop livin'!






























XOXO






























Sursa photo: world wide web

miercuri, 6 aprilie 2011

"Playing the Field" ...ACTION!!!



Au inceput filmarile la noul proiect ce il implica direct pe GB, Jessica Biel si Uma Turman. A fost fotografiat cu scenariul filmului in mana, in Shereveport, Louisiana.


Alte zvonuri implica cuplarea Jessicai, acum single, cu GB. Au fost vazuti simtindu-se foarte bine impreuna la o petrecere intr-un restaurant. Parea ca se distrau de minune si mai ales, din comportamentul lor parca se cunosteau de o viata. Bravo lor! Asa cum spun mereu:


Live and let live!




XOXO