joi, 28 iulie 2011

2011 MLS ALL STARS GAME

























Evenimetul a avut loc pe 27 iulie 2011 si desi sunt paralela cu fotbalul, am citit ca e un meci de fotbal ce se tine anual, echipa ALL STARS fiind formata din fotbalisti de la diferite echipe. Echipa adversa a fost anul acesta Manchester United, echipa preferata de GB. Scor 4-0 pentru Manchester. Potrivit site-ul http://www.purepeople.com/ a fost prezent si Ethan Hawke iar dupa cum se observa in poze o gramada de fotomodele...sunt sigura ca sunt moarte dupa fotbal...get real!




















Si asta pe scurt....ca ma pregatesc de concediu, am sa va "revad" dupa 15 August 2011. Doamne, de cand il astept! Sa ne vedem cu bine!




















RELAX U 2!


XOXO


luni, 18 iulie 2011

The Swiss Adventure









































Caldura mare, mon cher..nu gluma! Asa ca plecam la racoare in muntii Elvetiei. Cel putin GB a si ajuns...De data asta a ales ca mijloc de transport parapanta...just for fun! Se vede din poze ca ii place si desi nu e el la "carma" nu arata timorat. Doar se distreaza! Nu zic, Elvetia e superba, dar cand vine si la noi? Telegondola avem. Nisip avem. Mare avem. Sporturi extreme cate vrei...cursa cu obstacole din alge, de exemplu! O va adora!













Acum, serios sunt sigura ca ii va placea para surfing-ul...tot mai multi au inceput sa il practice si mi se pare cool...parca l-as incerca si eu. Really!!!













Si zic eu multe, dar daca intr-o zi veti vedea iesind din valuri un GB ca in ultima poza? EEEEEEEEEEEE


























Live and let live!













XOXO













vineri, 15 iulie 2011

Italy, I Salute You!





















Asta pentru ca l-a avut pe GB musafir...L-a onorat cu un premiu si l-a apreciat la justa lui valoare.









Italia l-a tinut destul de busy...de la dineuri pana la cina in oras cu colegul de breasla Leonardo DiCaprio. A fost invitat de onoare la Festivalul de Film din Ischia, unde a si primit premiul festivalului pentru cel mai bun actor. Iar in timpul liber plimbari cu yacht-ul alaturi de ...amice.










Totusi, e destul de aproape de noi...who knows? Va astept la mare!
XOXO


















marți, 5 iulie 2011

Beach Party & Lolita































Week end plin din nou. O plimbare pe plaja cu preferata lui, Lolita. O petrecere pe plaja din Malibu. Dupa vestimentatie si la ei a fost rece...dar nu ca la noi sigur...14 grade...PE BUNE! Tot sa vina turistii la mare...











Pana in week end-ul urmator promit ca se rezolva...Pe cuvant de pioner!






















Soare si vara linistita va doresc!











XOXO


Sursa: www.justjared.com