miercuri, 22 decembrie 2010

Happy Holidays!








2010...un an bun chiar daca multe mai "nebune" s-au intamplat. Un cutremur devastator in Haiti, vulcanul E-12 din Islanda a erupt, 33 mineri prinsi la 700 metri sub pamant.... Dar asa cum as vrea sa fim mereu cu totii, omul e invingator intotdeauna, se ridica, se scutura de "praf" si merge mai departe. Sper sa fiti puternici in fata intemperiilor, sa vi se indeplineasca cele mai arzatoare dorinte iar stelele sa fie usor de atins. Limita e cerul...pentru voi, in orice fel de dorinta! Numai de bine! Sa va fie anul minunat!



XOXO
Multumesc celor care au citit randurile mele in tot acest an!
2010...A good year eventhough bad things happened. A devastating earthquake in Haiti, E-12 the vulcano erupted, 33 miners blocked 700 meters deep... but as I wish for all of you, the man always wins, he gets up shaking off all the bad things and keeps walking...I wish you all to be strong , the most desirable wish to come true and to reach the stars easily! Sky is the limit...for you, in every wish you have! All the best things to you and your family! May the next year be simply, The Best!
XOXO
I thank you all, those who read my thoughts this year!

marți, 21 decembrie 2010

Another Gerard Butler L'Oreal Ad 2



EXTRA...just for you!

I wish I were C.E.O. at L'Oreal...:p
XOXO
Dream and live the dream! Always!

Another Gerard Butler L'Oreal Ad



Se pare ca o noua reclama a aparut...nou look...good look!

Santa is coming to town!
XOXO

vineri, 10 decembrie 2010

Back to the Frozen NY











S-a intors.




In New York.




Frigul insa nu l-a impiedicat sa iasa din casa. S-a inarmat cu manusi, caciula si jacheta ...toate destul de groase. A vorbit la telefon si a fugit dupa taxi. De frig sau pur si simplu ca se grabea. Business or pleasure?








Mai sunt 15 zile pana vine Mos Craciun! Naughty or nice?












May your dreams come true!




XOXO

joi, 9 decembrie 2010

Gerard Butler Girlfriend











Google "Gerard Butler Girlfriend" si vei afla ca e variata gama. Asezonata din cand in cand cu femei de culoare lista cuprinde, era de asteptat, fotomodele si actrite care mai de care mai aratoase: Naomi Campbell, Cameron Diaz, Rosario Dawson, Maria Menounos, Jennifer Aniston -of course! Priyanka Chopra. In general presa l-a asociat cu oricine il fotografia, chiar si cu Linsday Lohan- get real, people!




Insa dintre toate Maria Menounos, prezentatoare TV, s-a detasat in fata tuturor (din punctul meu de vedere) deoarece se pare ca au avut o relatie destul de lunga si mai mult, au ramas amici.




Sa speram ca isi va gasi sufletul pereche!








Love. Laugh. Live.




XOXO




miercuri, 8 decembrie 2010

Miami Catwalk
















Miami se dovedeste a fi un loc de relaxare pentru GB. Plimbari pe plaja, prezentari de moda, din nou plimbari pe plaja...





Potrivit http://www.miamiherald.com/ GB a luat parte la o prezentare de moda Vogue la vila de vara a lui JR Ridinger. Au fost acolo si Serena Williams, Alejandro Sanz, Russell Simons, Kelly Rowland.





Poate, incet, incet va ajunge si pe la noi, ca de plimbat se plimba nu gluma!





Mai sunt 17 zile pana la Craciun... I have my wish! You?










XOXO

luni, 6 decembrie 2010

Shoo! Shoo, paparazzo!











Miami, Heat, Miami Heat...




Pe langa faptul ca la noi e frig de crapa pietrele, ei il mai au si pe Gerard Butler...It's not fair!!!




Week end-ul l-a petrecut in Miami, unde e cald si bine, tin sa subliniez...si a fost fotografiat cum alunga un paparazzo insistent dintr-o galerie de arta. Mai in gluma, mai in serios l-a pus pe fuga!








A venit Mos Nicolae...il asteptam pe Mos Craciun...




La multi ani! sarbatoritilor zilei




XOXO

joi, 2 decembrie 2010

Gerard Butler's Family











Am scris si in alte postari despre familia lui si ca regulat isi viziteaza mama. Astazi v-as readuce aminte despre familia lui. Are o sora si un frate, tatal sau (Edward Butler) a decedat cand avea 23 de ani si nu a petrecut prea mult cu el ca sa il poata cunoaste cu adevarat pentru ca acesta a parasit-o pe mama sa (Margaret Butler) cand el era copil. Ii place la nebunie gemul de afine pe care il face mama sa. Atunci cand a avut premiera filmului "Nim's Island" nepotelele lui, din partea surorii, au fost prezente alaturi de el, over the seas.





In curand vin Sarbatorile...Mos Nicolae bate la usa...e timpul sa ne impartasim gandurile bune ...sa fim alaturi de cei dragi, de familie.










Aveti ca "garnitura" poze cu familia sa...eu sunt in cea cu ploaia...















Iubiti-va mult!
XOXO

miercuri, 1 decembrie 2010

La multi ani, Romania!



LA MULTI ANI, ROMANIA!
Iti doresc sa revii la viata, sa nu lasi sa se piarda jertfele trecutului si sa scapi de "succesuri"!

O zi minunata, va doresc din inima dragi romani!
XOXO

duminică, 28 noiembrie 2010

Manic Monday.....Gerard Butler's L'Oreal Ad




...cine a zis ca nici iarba nu creste LUNI mare adevarat a grait....
dar va las cu reclama L'Oreal pe care o asteptam cu nerabdare.

O saptamana buna tuturor...si mai cu chef!!!

XOXO

joi, 25 noiembrie 2010

Can You Give Me a Ride?











...dupa cum zambeste ..cred ca da! mai face si cu mana....




Zilele trecute a fost fotografiat "calare". A fost foarte binevoitor si a lasat paparazzi sa imortalizeze momentul.




Cat despre "eating disorder"-ul scris de tabloidele de scandal zilele trecute, s-a amuzat mult si a dat si explicatii: "Nu cred ca e gresit sa mananci sanatos si sa faci regulat exercitii fizice...doar am avut grija de mine." Bineinteles a explicat si de ce nu vrea sa joace in continuarea filmului "300"..." Nu sunt atat de sadic incat sa revin la acelasi tip de antrenament pe care l-am facut atunci...aratam ridicol...nu cred ca pot sa ma torturez la fel..." Cred si eu. La urma urmei, Leonida a murit, nu? Ce vor sa faca? "300 Resurrection"?
Sursa foto: www.justjared.com... Try it!
I wish you all a great day!
XOXO








miercuri, 24 noiembrie 2010

Happy B'Day!











Astazi blogul implineste 1 anisor de existenta. La mai mare! imi doresc eu, mie, cea care a avut de ales intre un blog culinar si unul despre GB. Alegerea a fost perfecta, says me!




Va multumesc (celor 2 vieweri ai blogului...:D) ca ati tinut aproape si sper sa am din ce in ce mai multe vesti pentru fanele si fanii GB.




Vesti: tabloidele de scandal au considerat abstinenta culinara a lui GB drept o problema de alimentatie, of course bazata pe seama scaderii in greutate. Bullshit! Atunci eu sunt anorexica...




S-a inregistrat emisiunea despre care am scris in ultimul post asa ca va ofer ceva poze oferite de fansite-ul http://www.gbgals.com/. Smart girls!!!
Pana la urmatoarea: Iubiti-va mult!
XOXO

joi, 18 noiembrie 2010

CNN Appearance


Mai sunt cateva ore si vine week end-ul...lazy me!

Vesti prea multe nu am, dar am citit ca GB va aparea la CNN in emisiunea "CNN Heroes: An All Star Tribute" in seara Zilei Recunostintei -25 Noiembrie 2010-pe 26 Noiembrie 6 a.m ora Romaniei.

Vor si alte personalitati: Hale Berry, Demi Moore, Jessica Alba, Kid Rock, Marisa Tomei, LL Cool J. , Bon Jovi, John Legend.
Week end placut tuturor!

XOXO

miercuri, 17 noiembrie 2010

Beverly Hills Business











De cum a ajuns in L.A. s-a si apucat de treaba. Ieri a avut mai multe intalniri in Beverly Hills. Paparazzi l-au surprins in mai multe ipostaze...unii fac glume pe seama sepcii...Sincer nu e de "top"!




GB a declarat ca a primit o notificare judiciara din partea unei firme ce are numele similar cu cel al casei sale de productie: Evil twins...spera sa se rezolve cat mai curand ca sa isi poata derula proiectele.
Pana la urmatoarea: Dream and live the dream!
XOXO




marți, 16 noiembrie 2010

Back on my feet











Week end-ul trecut a fost dedicat Doamnei Stomach Flu...posibil sa mi se traga de la party too hard...:p.




Vestile ce le-am cules dupa ce mi-am revenit sunt:




GB si-a sarbatorit a 41-a aniversare in New York la clubul The Durbin impreuna cu multe alte celebritati, desigur prieteni: Adrien Brody, Kate Hudson, Jay-Z, John Mayer cu care a si cantat cateva piese.




Sunt zvonuri ca ar urma sa joace in filmul "Afterburn" alaturi de Tobey Maguire (aka Spiderman).




Dupa petrecere a plecat in L.A. probabil pentru un party rerun.












Astazi va doresc SANATATE!




XOXO

vineri, 12 noiembrie 2010

I AM THROWING A PARTY FOR GERARD BUTLER

A party for two!

In honour of Gerard Butler's birthday, of course!

I am writing this post in English because it seemed fair regarding the language spoken by Mr. Gerard Butler. (just in case...maybe the pigs will fly tomorrow and he will read this).

Anyway, I have the best wishes and the nicest thoughts for you and your beloved ones. May your dreams come true and hope you will soon find your soulmate!

BEST REGARDS FROM YOUR ROMANIAN FANS !

HAVE A GREAT PARTY!!!!
XOXO

joi, 11 noiembrie 2010

GB at Victoria's Secret Fashion Show







Prezentare Victoria's Secret?!?!



Hehehe...ce burlac nu s-ar duce la asa prezentare? Si mai mult, ca sa te saturi "vizual"..stai in primul rand. Asta a facut si GB seara trecuta. Sursele mele spun ca a fost ca "pestele in apa" si a discutat cu toata lumea simtindu-se super bine.
2 more to go...13 November 2010!
Live and let live!
XOXO

miercuri, 10 noiembrie 2010

Supporting Friends











Ieri a avut loc premiera filmului "The Next Three Days" avand in rol principal pe Russel Crowe. GB nu a lipsit de la eveniment. Filmul prezinta povestea unui sot vrea sa isi ajute sotia sa evadeze din inchisoare, ea fiind inchisa pentru o crima ce el crede ca ea nu a comis-o.
3 more to go! 13 November 2010...
Iubiti-va mult!
XOXO

marți, 9 noiembrie 2010

The Ugly Truth - Official Trailer

Si ca sa va fac putin curiosi va amagesc cu trailerul filmului....

XOXO

GB will be washing dishes for Christmas


Chiar daca e cel mai sexy burlac si mai dorit de femei de orice varsta, mai intai de toate e fiu devotat, asa ca de curand a declarat ca de Craciun va merge acasa in Scotia si va petrece sarbatorile acolo. Mai exact, va spala vasele de Craciun, caci asa isi ajuta mama dupa masa copioasa pregatita de ea.

Duminica a fost premiera HBO a filmului "The Ugly Truth" aka "Adevarul gol golut". Va doresc vizionare placuta miercuri orele 20.00 in reluare. Katherine Heigl face pe ecran o echipa destul de buna cu GB. Filmul prezinta un GB nazdravan, putin necioplit ce ajuta producatoarea emisiunii la care lucreaza sa cucereasca barbatul perfect.



Incepe numaratoarea inversa: 13 Noiembrie -GB's Birthday.



Aveti grija de voi!

XOXO

luni, 8 noiembrie 2010

Let's Build a School for Haiti!







Asa s-a numit cina organizata pentru strangerea de fonduri ce vor ajuta la reconstruirea scolilor haitiene. Nu e prima data cand GB se implica in proiectele ce vor sa rezolve dezastrul lasat in urma de cutremurul din Haiti de anul trecut. Cina s-a tinut la Salon Millesime din New York. Amicul sau vechi, Adrien Brody a fost acolo si el; noul look ii sta minunat si dupa cum vedeti s-a gasit o tipa sa pozeze cu el....oare cat va dura pana cand presa va scrie ca sunt impreuna?



Nu trebuie sa va mai zic cat de mult apreciez dorinta vedetelor de a schimba raul in bine sau de a face lucrurile mai bune oriunde in lume. Keep going!






Va doresc o saptamana excelenta!




La multi ani sarbatoritilor zilei :Mihail si Gavril! SA TRAITI CU NUMELE!



Iar prietenei mele dragi MG: LA MULTI ANI! si iarta-ma ca am incurcat zilele!



XOXO

vineri, 5 noiembrie 2010

Gerard Butler at MSU Midnight Madness

Acum avem si video....grea de cap sunt! Un video legat de postarea din Octombrie : GO SPARTANS!!!

100 Hottest Hollywood Singles




Acum cateva zile http://www.msn.com/ a cerut votul fanilor pentru "Cel mai hot single actor/actrita din Hollywood" si cine credeti ca a iesit pe locul 2, dupa Sandra Bullock...GB, OF COURSE!


Asta dovedeste sprijinul fanilor, in special cel al fanelor. He is a real catch!


Bineinteles ca are de unde sa aleaga dar probabil nu se grabeste. More is fun! Probabil colegele de breasla ii dau tarcoale 24/7. Succes lor! I am already taken!




Va invit si pe fansite-ul www.gerardbutler.net . Un site dedicat lui GB foarte bine pus la punct.
Week end minunat! Se anunta calduros...


XOXO