miercuri, 25 august 2010

Butterfly on a wheel
















2007. Un mix minunat de actori. Un subiect interesant. Un final neasteptat. 'Butterfly on a wheel' sau asa cum il stie USA 'Shattered' e povestea unui cuplu ce duce o viata minunata fara griji si probleme. Neil (GB) si Abby (Maria Bello) au tot ce si-au putut dori. Pana cand Ryan (Pierce Brosnan) ii anunta ca le-a rapit fetita si trebuie sa se supuna dorintelor lui, ori... Actiunea se amplifica in fel si chip, chinuindu-i pe cei doi parinti. Alegerile pe care le fac sunt facute doar prin prisma amenintarilor lui Ryan. Finalul e cireasa de pe tort.
Un film ce ii pune in valoare calitatile de actor. Un film ce te face sa crezi ca : Heaven can become hell at anytime. Va invit sa il vedeti si veti fi surprinsi sa vedeti cine e adevaratul Puppet master!










Pana la urmatoarea enjoy: Butter fly on a wheel (Shattered)















Iubiti-va mult!















XOXO





vineri, 20 august 2010

Top 10 ALWAYS!!!











Revista Glamour a incheiat sesiunea de voturi a cititorilor ei fideli pentru : Top 50 Cei Mai Sexi Barbati in 2010. Nu ma mira faptul ca GB e printre primii 10, mai exact la numarul 8, ce ma mira e ca e printre barbateii de 20-30 de ani ce acum sunt tare in voga-mai ales cei din "Twilight" dupa care orice pustoaica e topita. Macar asa vor avea si ei ce invata de la un barbat adevarat, in special cum sa fie la inaltime si la 40 de ani...Vinul bun, e vinul vechi....Am I right? or Am I right?




Sursele mele sunt ca intotdeauna fan site-urile sale de prestigiu ca http://www.blogger.com/www.gbgals.com sau http://www.blogger.com/www.gerardbutler.net . Ele imi furnizeaza si pozele minunate cu care va incant si ma incant.












Have a great week-end !









XOXO




Don't think it can't happen, because it can.








miercuri, 18 august 2010

Money makes the world go round
















I am back!!!!





Vacanta fuse si se duse fara sa imi dau seama. Muntele e minunat, aerul si panorama iti sterg orice grija. As fi stat pentru totdeauna sa imi imbat mintea cu frumusetile lui. DAR...nu e un blog despre mine ci e un blog dedicat lui GB.





Mr. Perfect Guy -my opinion- a atins miliardul de $ din incasarile provenite distribuirii filmelor in care joaca sau/si le produce. Congrats!





Unii carcotasi spun ca asa cum a atins top-ul de repede, tot asa va si disparea din lumina reflectoarelor datorita filmelor nu tocmai cu succes mare la public. Stupid people!





Anyway, asa cum am scris in titlu banii fac ca lumea sa se invarta si de aceea exista vila lui in stil catalan de pe coasta de Vest are 600 metri patrati, aranjata cu tot ce e mai trendy in materie de house style: Spa, semineu, piscine, geamurile in stil vitraliu si mai ales cu panorame exceptionale. Pe coasta de est are, am aratat intr-un post anterior, un apartament cu mansarda (aka penthouse) de doar 2.575.000 $. I rest my case!










In vacanta am vazut ca cei de la Antena 1 au difuzat spre deliciul multora ---drum roll, please...."Atila" !!! YUMMYYYYYYY
Have a great and happy life!
XOXO