joi, 30 septembrie 2010

Give me a light!











Vreme urata..plictiseala mare...Fara chef, aprind o tigara. Da! Ati citit bine :O TIGARA! In afara de GB e un alt viciu al meu... Oricat incerc mereu ma intorc la el...E un viciu ce uneori ma ajuta sa treaca plictiseala, nervii, timpul, pofta de mancare!




Ce legatura are cu GB? A lot! Se chinuie de ceva timp sa se lase. A incercat orice. Plasture, acupunctura, substitute. I s-a intamplat chiar sa si mearga in Orasul Sfant, iar la Zidul Plangerii in Ierusalim i s-a parut aiurea ca el sa nu lase tigarile, un lucru marunt, pe cand Iisus si-a dat viata pentru omenire. Frumos gand, insa nu l-a ajutat prea mult.




Viciile sunt totusi parte din noi. Pentru cei ce reusesc sa le reprime: Jos palaria!












Looking for the summer!








XOXO

luni, 20 septembrie 2010

P.S. I Love You





































Se fac cam trei ani de cand sunt fan(atic) al lui GB. Data exacta nu o stiu, dar s-a intamplat in momentul in care am dat PLAY filmului "P.S. I Love You"...doar dupa 3 minute de film.








E povestea unei tipe (Hilary Swank) ce ii moare sotul (GB), la ea ajung scrisori scrise de el inainte de a muri ajutand-o sa treaca mai usor peste tragedie. Prietenii ii sunt alaturi, familia la fel dar cel mai mult ii este Gerry (culmea, asta e numele lui si in film) care era genul de sot, how to explain myself?...PERFECT.








Cartea dupa care s-a facut acest film e un best seller irlandez scris de Cecelia Ahern, o scriitoare ce avea doar 23 de ani cand a publicat cartea. Sa zicem ca Gerry e Mister Perfect Guy, cel putin asa si l-a imaginat ea. Sincer dupa ce veti vedea filmul, va veti da seama ca majoritatea am vrea un asa ...Gerry.








Desi filmul e foarte soft ca poveste si e cam prost cotat de catre critici, P.S.I LOVE YOU (2007) il aduce pe GB in lumina reflectoarelor mai mult ca oricand, avand un succes enorm la publicul feminin. Mie mi-a placut mult felul in care l-a interpretat pe Gerry, i se potriveste de minune personajul. Filmul il puteti viziona pe DVD si am vazut ca si HBO l-a difuzat....E un MUST HAVE sau un MUST SEE...








Si de atunci surfing the net, cautand Gerard Butler.... THE WORLD SEEMED SUCH A TINY LITTLE PLACE!
Pana la urmatoarea:
Iubiti-va mult!
P.S. XOXO















miercuri, 15 septembrie 2010

One More Kiss
















Asa cum v-am obisnuit incerc sa aduc in atentia voastra filmele lui GB de la inceputul carierei sale de actor.





"One More Kiss" e o drama scotiana cu accente puternic romantice ce a aparut in 1999. Actorii sunt desigur scotieni, nefiind cunoscuti de publicul larg atat de mult ca GB. Filmul e povestea Sarah-ei Thomson ce primeste un diagnostic dureros. Astfel ea lasa viata sa minunata din New York si se gandeste sa se intoarca acasa la iubirea din tinerete, James Cosmo (GB), pe care insa l-a parasit atunci cand a ales cariera. James Cosmo e proprietarul unui restaurant si bineinteles e happly married acum, insa asta nu o opreste pe Sarah sa ceara o ultima favoare cuplului si anume de a petrece ceva timp cu Sam, iubirea ei pierduta. Ce alegeri fac ei si cum se complica situatia veti vedea in film. E minunat sa il vezi pe GB in acest film, atat ca actor in plin avant al carierei cat si fizic avand in vedere ca au trecut mai mult de 11 ani de la productie. Sincer, e mai sexylicious acum!










Sper sa il gasiti...(filmul). Enjoy!










Have a long and happy life!










XOXO

marți, 14 septembrie 2010

Asteptare. No news!












Hello!




Mr Perfect Guy lipseste din vizorul paparazzilor. Spre bucuria lui...si tristetea multora dintre noi.




In ultima vreme, singura stire-daca pot sa ii zic asa- a fost ca GB a mers la toaleta unui restaurant din Melvindale, Michigan si de atunci toaleta a devenit loc de pelerinaj pentru fanii/fanele infocate. I'm wondering...did they wash it?...Asta explica etimologia cuvantului "fan". Extremele duc la fanatism...




Ce altceva am citit? Ca e putin paranoic cand e vorba cu cine are relatii intime. "Cine stie cu cine petreci noaptea si dimineata iti dai seama ca tocmai ce tipa a vandut povestea tabloidelor de scandal."




Sau ca aleasa inimii ar trebui sa fie super nebunatica sau inocenta si linistita sau pur si simplu ambele...totul depinzand de momentul in care se intampla The Magic! Eu ii doresc sa gaseasca ce ii lipseste...doar el stie!




Am scris cate ceva pentru ca pur si simplu mi-a fost dor de el!












Pana la urmatoarea asteptam reclama L'Oreal Men Expert.












I wish you all a long and happy life!




XOXO

miercuri, 1 septembrie 2010

A venit toamna...Iarna??






















Brrr..ce frig!!! Inceput de septembrie, 13 grade dimineata asta. Weird...too weird!






Anyway, e cazul sa las deoparte prognoza meteo si sa va zic ca luna asta HBO si cinemax ne vor incalzi cu cate un film avandu-l in distributie pe my lovely GB.






Drum roll, please...........












RocknRolla, 2008, UK






Post:Cinemax






Data: 03.09.2010






Ora: 22.50






Subiect: Povestea unor huligani din Londra, poveste plina de umor ce te face sa nu te mai saturi de trasnaile lor. Umorul englezesc primeaza.






Regia:Guy Richie






In rolurile principale (alaturi de GB): Thandie Newton, Tom Wilkinson, Mark Strong.






P.S. Scena partidei de sex a fost creata la montaj pentru ca GB avea o infectie destul de serioasa la gat si nu era corect fata de actrita Thandie Newton. Mai mult Madonna, pe atunci inca sotia lui Guy Richie, i-a administrat o injectie cu ceva vitamine, cu speranta ca GB va scapa de raceala. Nu a fost asa.


















Law Abiding Citizen- Motivat sa ucida- 2009, USA






Post:HBO






Data:07.09.2010






Ora: 23.45 -datorita scenelor tari, nu tocmai recomandate pustilor






Subiect: Un inventator stralucit asista cu neputinta la omorul sotiei si al fiicei. Insa razbunarea e pe masura. Producator e chiar casa sa de filme 'Evil Twins'.






Regia: Gary Gray






In rolurile principale:Jamie Foxx, Bruce Mcgill, Colm Meaney, Leslie Bibb.






Amandoua filmele sunt bune si vi le recomand cu drag. Oricum, orice film cu el e o desfatare.












Have a great and happy life!












XOXO