luni, 20 septembrie 2010

P.S. I Love You





































Se fac cam trei ani de cand sunt fan(atic) al lui GB. Data exacta nu o stiu, dar s-a intamplat in momentul in care am dat PLAY filmului "P.S. I Love You"...doar dupa 3 minute de film.








E povestea unei tipe (Hilary Swank) ce ii moare sotul (GB), la ea ajung scrisori scrise de el inainte de a muri ajutand-o sa treaca mai usor peste tragedie. Prietenii ii sunt alaturi, familia la fel dar cel mai mult ii este Gerry (culmea, asta e numele lui si in film) care era genul de sot, how to explain myself?...PERFECT.








Cartea dupa care s-a facut acest film e un best seller irlandez scris de Cecelia Ahern, o scriitoare ce avea doar 23 de ani cand a publicat cartea. Sa zicem ca Gerry e Mister Perfect Guy, cel putin asa si l-a imaginat ea. Sincer dupa ce veti vedea filmul, va veti da seama ca majoritatea am vrea un asa ...Gerry.








Desi filmul e foarte soft ca poveste si e cam prost cotat de catre critici, P.S.I LOVE YOU (2007) il aduce pe GB in lumina reflectoarelor mai mult ca oricand, avand un succes enorm la publicul feminin. Mie mi-a placut mult felul in care l-a interpretat pe Gerry, i se potriveste de minune personajul. Filmul il puteti viziona pe DVD si am vazut ca si HBO l-a difuzat....E un MUST HAVE sau un MUST SEE...








Si de atunci surfing the net, cautand Gerard Butler.... THE WORLD SEEMED SUCH A TINY LITTLE PLACE!
Pana la urmatoarea:
Iubiti-va mult!
P.S. XOXO















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu