vineri, 29 octombrie 2010

DRACULA LAND
















Cum tot imprumutam sarbatori de peste ocean, cred ca multi asteapta Halloween (n.a. numele deriva din All-Hallows-Even, seara dinaintea Zilei Sfintilor...costumele au ca scop alungarea spiritelor rele). Si ca sa fim in ton sau in bon ton voi scrie cate ceva despre "Dracula 2000".





Sincer vorbind, atunci cand am vazut filmul nu eram fana GB insa tin minte ca actorul mi-a ramas in minte mult timp. Rolul de bad guy l-a jucat foarte bine fiind chiar contele Dracula resurrected in anul 2000. Dracula modern e un film ce cu totii ii stim subiectul insa finalul are o intorsatura neasteptata. Daca doriti sa vedeti un GB lasciv asta e filmul si e cea mai buna alegere pentru a spooky night. Astept urmatorul rol de bad guy.





Pentru cei ce petreceti: PARTY HARD!





Pentru cei ce mergeti Trick or Treat: BEWARE OF THE TOOTH FAIRY!















HAVE A SPOOKY HALLOWEEN IN DRACULA LAND!










XOXO

joi, 28 octombrie 2010

New Projects
















Proiecte, proiecte, peste proiecte...Asta e bine si acum inteleg de ce nu are timp de relatii serioase. Work first!





Noile lui proiecte





1. "Slide" - GB joaca rolul unui antrenor de fotbal ce se intoarce la fiul sau dupa o lunga perioada de timp sperand sa reinnoade relatia cu el. Initial filmul fusese scris pentru un antrenor de bascket....dar dupa cum vedeti si in imagini situatia s-a schimbat. Antrenorul incearca sa ridice performantele echipei dar se pare ca ridica si tensiunea doamnelor din oraselul cu pricina.





2. "Pinkerton"- e o mini serie pentru televiziune ce are ca subiect viata lui Allan Pinkerton, un detectiv de origine scotiana ce infiinteaza prima agentie de detectivi din US. GB este doar producator, nu va juca in nici un episod.





3. Premiera pentru "Coriolanus" versiunea moderna a piesei shakespeariene cu acelasi nume.










26.10.2010: a fost la teatru..musical...Teatrul Shubert din New York, piesa "Memphis".






























O zi minunata si calduroasa!





XOXO















marți, 26 octombrie 2010

Adagio with Gerard's favorite girl






















Daca tot am gasit extra poze referitor la postarea precedenta, am zis ca ar fi pacat sa nu vi le arat. In special ca in poze e si Lolita =his favorite girl.






For your entertainment only!









Sursa poze www.justjared.com. My favorite!


O zi minunata!






XOXO

luni, 25 octombrie 2010

3 some







Nu! nu e cu tenta sexuala...desi GB a declarat in cadrul unui talk show, cum ca ultima distractie ar fi sexul in trei. Asta e un alt trend on the run, dar pe alt blog si la alta ora.



Zilele trecute a luat masa cu doua tipe destul de dragute, unde s-a simtit minunat.



Despre mancare zice ca, desi e mai tot timpul la dieta tot chestiile prajite cu o gramada de calorii il atrag si poate ca din cauza ca in copilarie locuia deasupra unui restaurant ce vindea fish and chips. Mai in gluma, mai in serios a zis ca ar avea angajati ce au ca misiune plasarea dulciurilor in locuri bine stabilite de el si fara stirea nutritionistei. Dovada ca he is only human, e poza cu Adrien Brody la meciul Lakers: Big Mac sau Cheese Burger? Yummy....as manca si eu unul sau pe amandoua si inca nu e PMS. :P
Gata, gata! OK, ma abtin si de data asta!






"Sa traiti cu numele!" sarbatoritilor zilei: Dumitru, Mitica, Dumi si altor nume derivate.






Have a great and happy life!








XOXO
Sursa:www.justjared.com.

vineri, 22 octombrie 2010

300





































Daca saptamana a inceput cu un subiect despre Spartans, am sa o inchei pe acelasi ton scriind despre "300" (2006), filmul care l-a consacrat pe GB. Desi avusese multe alte aparitii acesta este filmul care l-a scos in lumina reflectoarelor mai mult ca oricand.








Povestea e simpla:








Anul 480 i.HR. 300 de luptatori ai Spartei incearca sa lupte impotriva Imperiului Persan la Termopile.








Filmul are la baza nuvela grafica cu acelasi nume a lui Frank Miller (il puteti vedea in poza de grup-tipul cu palarie).








GB este nimeni altul decat regele Leonida.








E un film mult prea violent pentru gustul meu, totusi e regizat destul de bine si ce m-a impresionat cel mai mult a fost faptul ca toti cei ce au avut roluri de spartani au muncit 24/7 pentru ca fizicul lor sa arate intradevar ca cel al razboinicilor de demult. Filmul desi a avut ceva critici a fost mai mult apreciat de catre public, incasand in primul weekend 70 milioane de dolari. Bineinteles ca la scurt timp a iesit si o parodie a acestui film "Meet the Spartans". Sincer niciunul dintre filme nu m-a atras. Pentru cei ce nu ati vazut sau doriti sa revedeti e un film OK pentru week end-ul asta..Aveti si o alternativa -parodia...
















Va doresc un week end minunat!








XOXO








miercuri, 20 octombrie 2010

My kind of man











Am scris de nenumarate ori cat de mult se implica in proiecte de caritate de orice fel. Asa ca nu a fost surpriza pentru mine cand am citit pe JustJared.com ca ieri a fost prezent la lansarea unui proiect dedicat combaterii saraciei globale -Global Poverty Project. Locatia New York, amfitrion, nimeni altul decat Hugh Jackman. Asa cum se obisnuieste la astfel de evenimente atmosfera e destinsa drept dovada good mood din poze.




My KIND of man...sau....a man of a KIND.




Sa aveti o zi minunata!




XOXO








P.S. Aici veti gasi informatii despre proiect http://www.globalpovertyproject.com/

luni, 18 octombrie 2010

Happy Birthday MM!!!






















Astazi e ziua unei vechi prietene si mai ales fana GB. Am sa folosesc aceasta cale sa-i urez "La multi ani!" si sa fie iubita.






Pozele sunt pentru ea si nu numai. Legat de GB: May your dreams come true! ;)












Happy Birthday !!!








I wish you all a long and happy life!


XOXO

duminică, 17 octombrie 2010

GO SPARTANS!!!






















Week end-ul trecut a fost unul sportiv pentru GB. Invitat sa anunte inceputul sezonului de baschet de catre echipa SPARTANS din Michigan, a reusit sa adune peste 15.000 de spectatori. Lumea pur si simplu a luat-o razna cand a aparut pe gazon. A glumit, a ras, s-a simtit bine, a incurajat jucatorii si s-a lasat fotografiat de fanii sai dragi. Spre seara, GB a surprins jucatorii facandu-si aparitia la meci. Le-a ridicat moralul cu o replica -pe tonul inimitabil - din "300" : " Spartans! What is your profession?"...
Ce mai e de zis? Spartans au castigat!
Sa o aveti o saptamana minunata!
XOXO

vineri, 15 octombrie 2010

Show me some teeth!




























Acum ca s-a intors din Africa, GB e prezent in paginile tabloidelor aproape zilnic. I don't mind! am ce scrie. Ieri, dupa ce a vizitat cateva apartamente in centrul New York-ului (oare vinde minunatia aia de apartament?!) si-a vizitat amicul Jared Leto (n.a. Jared Leto actor american si solist al trupei rock "30 Seconds to Mars") pe platoul de filmare al reclamei pentru Hugo Boss. Se vede destul de bine ca se simt minunat impreuna si mai ales ca sunt numai zambete. GREAT SMILE, GB!








E stiut faptul ca GB foloseste deseori ca mijloc de transport bicicleta. Way to go! Save the Planet! Fara nici o gluma, incercati orice numai ca sa nu mai intoxicam planeta. Nu e de mirare ca se intoarce impotriva noastra. Orice gest conteaza, cat de mic ar fi el!



Va doresc un week-end minunat!


Have a great and happy life!

XOXO