vineri, 22 octombrie 2010

300





































Daca saptamana a inceput cu un subiect despre Spartans, am sa o inchei pe acelasi ton scriind despre "300" (2006), filmul care l-a consacrat pe GB. Desi avusese multe alte aparitii acesta este filmul care l-a scos in lumina reflectoarelor mai mult ca oricand.








Povestea e simpla:








Anul 480 i.HR. 300 de luptatori ai Spartei incearca sa lupte impotriva Imperiului Persan la Termopile.








Filmul are la baza nuvela grafica cu acelasi nume a lui Frank Miller (il puteti vedea in poza de grup-tipul cu palarie).








GB este nimeni altul decat regele Leonida.








E un film mult prea violent pentru gustul meu, totusi e regizat destul de bine si ce m-a impresionat cel mai mult a fost faptul ca toti cei ce au avut roluri de spartani au muncit 24/7 pentru ca fizicul lor sa arate intradevar ca cel al razboinicilor de demult. Filmul desi a avut ceva critici a fost mai mult apreciat de catre public, incasand in primul weekend 70 milioane de dolari. Bineinteles ca la scurt timp a iesit si o parodie a acestui film "Meet the Spartans". Sincer niciunul dintre filme nu m-a atras. Pentru cei ce nu ati vazut sau doriti sa revedeti e un film OK pentru week end-ul asta..Aveti si o alternativa -parodia...
















Va doresc un week end minunat!








XOXO








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu