miercuri, 31 august 2011

Coffee, Lolita & Surf















































































































Si daca nu am mai scris de mult, a fost pentru ca timpul se scurteaza pe zi ce trece, proiecte multe, unele noi altele vechi dar dragi sufletului. Asa e si acest blog...un blog inceput din joaca si din dorinta de a impartasi impresii...Mesajele ce le primesc imi confirma ca sunt multi/multe ca si mine, iubitori de GB. Multumesc pentru mesaje si mai ales pentru timpul acordat blogului!
Cat despre GB, lately s-a relaxat. Plimbare pe plaja cu preferata lui, Lolita. Cafea Starbucks tot cu Lolita. Lectii de surf, de data asta fara Lolita. Insa despre forma fizica nu pot zice decat ca e de invidiat.





















Pot sa zic ca ii urmez exemplu si am luat mai in serios miscarea fizica. Puteti si voi la fel, ganditi-va ca sala de fitness e o sursa de sanatate, o sursa de educare si mai important, e o sursa de prieteni noi.










































Stay in shape!
XOXO











































vineri, 19 august 2011

Machine Gun Preacher Trailer



E peste tot...de ce nu si aici?
Asteptam filmul!!!!
XOXO

joi, 18 august 2011

GB Sued





















Nu toate sunt roz si fluffy, din pacate. Potrivit tmz.com, GB e dat in judecata de fosti angajati ai restaurantului ce il detine impreuna cu alti amici de ai sai actori (Danny Masterson & Laura Prepon- ii stiti din The 70's Show). Angajatii spun ca nu li s-au dat drepturile cuvenite, adica: ore libere, mese gratuite, plata overtime...hopa! Plec sa depun o plangere...I will definitely sue my boss a$$! :D


















Pana una alta, GB e destul de fain la aeroportul din L.A.


















Live and let live!









XOXO


Sursa foto: www.justjared.com

marți, 16 august 2011

Back to You









































































Fuse si se duse...in a blink of an eye. Dar m-am intors la voi si la my old pal GB. Pauza a fost minunata, m-am relaxat, am calatorit, m-am minunat si intre timp s-au adunat ceva vesti despre GB.

















Start : a fost in tara natala si a participat la un meci caritabil impreuna cu echipa favorita Celtics. Daca stiam, alegeam ca destinatie turistica Scotia... A revenit in California caci i-a fost dor de surf. A fost la party-uri si s-a lasat fotografiat alaturi de o blondina.

















Pe plan profesional a aparut posterul filmului "Machine Gun Preacher", la fel si trailer-ul SUA pentru "Coriolanus".

















Tot pozele vor spune mai multe...

















I'm back!!!!

















XOXO