joi, 22 septembrie 2011

The Tonight Show

Am zis ca voi scrie in curand insa stiti si voi cum e cu socoteala din targ...Azi am insa multe de insirat asa ca imi trosnesc degetele si incep a scrie din minunatele intamplari culese din Gerardom :D
First, a fost prezent la fashion show-ul Diesel, unde a clarificat discutiile privind forma lui fizica si anume : "Am grija ce mananc, fac sport, Yoga si toate astea pentru un rol de surfer intr-un viitor film". Deasemeni a confirmat si faptul ca a acceptat sa joace in continuarea filmului ce practic l-a consacrat, "300".

Second, si cel mai important, e aparitia la "The Tonight Show" cu Jay Leno unde a fost invitat sa isi promoveze "Man Gun Preacher" in fata publicului din L.A. Toate bune, jokes all around, prezentari si Bam! apare urmatorul invitat, care de fapt era o invitata: Whitney Cummings, 29 ani, comedian de profesie, sexoasa si glumeata rau. A inceput prin a face glume la adresa lui GB si mai mult sa flirteze nerusinat cu el. Mai intai s-a asezat in bratele lui inloc sa isi ocupe fotoliul de invitat. Spre deliciul spectatorilor, GB i-a cantat in struna sau poate chiar a fost incantat de pozitionarea popo-ului ei.'I'm the happiest man alive right now" a comentat el....Tipa, mai in gluma, mai in serios, i-a mangaiat fata si l-a privit lung zicandu-i : "Sa nu te indragostesti de mine!" Iar el a zis suspinand : "Prea tarziu!"...
Prea tarziu...si pentru multe alte pretendente ale lui...

Third, premiera in L.A. pentru "Machine Gun Preacher" unde a fost asaltat de fane...o fi rezultatul aparitiei din "The Tonight Show"? Whitney, Whitney!


S-a distrat bine la After Party si a aratat de milioane...ca de obicei. Asteptam alte povesti legate de lovelife, maybe Whitney is the one!

Love Is All We Need!
XOXO
sursa: http://www.justjare.com/ http://www.dailymail.co.uk/








vineri, 16 septembrie 2011

We Love to Entertain You

Putine sunt subiectele legate de experientele mele si asta pentru ca e un blog dedicat to the one and only, GB, dar mor sa va povestesc despre un party pentru copii la care a participat fetita mea. Locatia O.K. conform cerintelor. Mobilier viu colorat, jucarii pentru toti si toate erau acolo ca ei sa se simta in largul lor. Totul minunat...pana cand a aparut clown-ul. Nu numai ca mama sarbatoritului s-a speriat cand l-a vazut, dar eu am ramas interzisa ca nu stiam ce cauta acel personaj acolo...M-am dezmeticit rapid, nu de alta dar fii-mea cu lacrimi in ochi mi-a sarit in brate si mi-a zis: "Mami, nu imi place de el...imi vine sa plang!" ceea ce s-a si intamplat ca doar seamana cu ma-sa, plange din orice. Nu stiu cum sa va explic dar pseudo clown-ul avea fata pictata in gri si alb iar parul totul gri si ridicat in sus...ce mai, sa intelegeti mai bine va atasez poza...nu glumesc! E pe bune.
Trec mai departe si ii privesc costumatia...cizme de piele, gen motor, pantaloni de piele, camasa alba descheiata la vreo 3 nasturi si cu un sacou negru. Si-o fi gresit costumul...lucreaza part time ca stripper? Cred ca asta era! Costumul de clown era la spalat...pentru ca pielaria de pe el nu avea nicio legatura cu tema petrecerii. Poate s-o fi gandit: "Impusc 2 iepuri deodata, dau si mamicile pe spate." Buuun ...trecem peste costumatie...incepe ENTERTAINMENT-ul... Ca sa mai atenueze din penibilul costumatiei...a zis ca el e super erou...bla, bla, bla...Au inceput jocurile...Ati auzit de jocul " Ghilotina" ? ei, nici eu! Exista..in TARA GROAZEI! Sincer, daca eram eu cea ce trebuia sa il platesc ii ziceam: Strange-ti catrafusele si du-teeee! Detalii minuscule dar suparatoare mai sunt insa ideea mea e ca cam toti ce nu au ce face sunt entertaineri si nu oricum, deja stiu sa distreze copiii. Fiti seriosi si puneti osu' la treaba ca dupa o experienta de asta am ramas eu marcata dar un copil...mai ales ca fetita mea a zis la final: "Sper sa nu visez urat la noapte!"
Live and let live! Postare cu GB...in curand!
XOXO

miercuri, 14 septembrie 2011

"Coriolanus" in Toronto

Da! Si-a lansat si filmul "CORIOLANUS" (12.09.2011). Ca sa fie menu complet, GB a prezentat si acest film celor prezenti la TIFF. Desi pelicula are mai mult de un an de cand e gata, filmul regizat de Ralph Fiennes a fost si el primit foarte bine de public.
Mai mult, a tras o fuga si la New York pentru "Machine Gun Preacher" (13.09.2011). Asta pe langa party-uri si conferinte de presa. Si-a gasit timp sa iasa cu amicii la masa....Busy, but make some room for love....

Live and let live!
XOXO



Sursa foto: http://www.justjared.com/ http://www.gbgals.com/

luni, 12 septembrie 2011

Hot in Toronto





Weekend full cu intalniri si festivaluri de film. Subiectul comun a fost "Machine Gun Preacher". Cireasa de pe tort a fost premiera de la TIFF, unde GB a fost rasplatit cu "standing ovations" dupa vizionarea filmului. Subiectul e intradevar too sensitive, dar sunt sigura ca GB si-a facut "temele" si a intrat cat a putut de bine in pielea personajului. Znovuri sunt multe si includ si o nominalizare la Oscar...cine stie? Vom auzi curand: Academy Award Winning Actor... Gerard Butler.
Nu pot sa ma abtin cand e vorba de GB in costum....E X C E P T I O N A L!!!!!!!!!!!!!
Dream and live the dream!!
XOXO


SURSA FOTO: http://www.justjared.com/

miercuri, 7 septembrie 2011

Gerard Butler Interview



Acest intervieu e de acum 4 ani...si e favoritul meu de 3...
I am drooling...Voi?

XOXO