joi, 22 septembrie 2011

The Tonight Show

Am zis ca voi scrie in curand insa stiti si voi cum e cu socoteala din targ...Azi am insa multe de insirat asa ca imi trosnesc degetele si incep a scrie din minunatele intamplari culese din Gerardom :D
First, a fost prezent la fashion show-ul Diesel, unde a clarificat discutiile privind forma lui fizica si anume : "Am grija ce mananc, fac sport, Yoga si toate astea pentru un rol de surfer intr-un viitor film". Deasemeni a confirmat si faptul ca a acceptat sa joace in continuarea filmului ce practic l-a consacrat, "300".

Second, si cel mai important, e aparitia la "The Tonight Show" cu Jay Leno unde a fost invitat sa isi promoveze "Man Gun Preacher" in fata publicului din L.A. Toate bune, jokes all around, prezentari si Bam! apare urmatorul invitat, care de fapt era o invitata: Whitney Cummings, 29 ani, comedian de profesie, sexoasa si glumeata rau. A inceput prin a face glume la adresa lui GB si mai mult sa flirteze nerusinat cu el. Mai intai s-a asezat in bratele lui inloc sa isi ocupe fotoliul de invitat. Spre deliciul spectatorilor, GB i-a cantat in struna sau poate chiar a fost incantat de pozitionarea popo-ului ei.'I'm the happiest man alive right now" a comentat el....Tipa, mai in gluma, mai in serios, i-a mangaiat fata si l-a privit lung zicandu-i : "Sa nu te indragostesti de mine!" Iar el a zis suspinand : "Prea tarziu!"...
Prea tarziu...si pentru multe alte pretendente ale lui...

Third, premiera in L.A. pentru "Machine Gun Preacher" unde a fost asaltat de fane...o fi rezultatul aparitiei din "The Tonight Show"? Whitney, Whitney!


S-a distrat bine la After Party si a aratat de milioane...ca de obicei. Asteptam alte povesti legate de lovelife, maybe Whitney is the one!

Love Is All We Need!
XOXO
sursa: http://www.justjare.com/ http://www.dailymail.co.uk/








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu