duminică, 29 noiembrie 2009

Vesti nou-noute!


Salut!

De curand am citit un articol despre Gerry , care prezent la clubul londonez Groucho (26 Nov 2009) a declarat ca nu prea e fericit de faptul ca majoritatea ii asociaza imaginea cu cea a unui "Don Juan" : "Cred ca acest lucru aduce un mare dezavantaj imaginii tale mai ales daca se intampla in fiecare saptamana. Se ajunge la un stadiu de genul: Nu veni langa mine ca s-ar putea sa zica lumea ca e ceva intre noi, asa ca mai bine stai acolo si putem tipa unul la altul." Sursa:Justjared.com

Atasez si o poza recenta, recenta- sursa tot acest minunat site.
XOXO

vineri, 27 noiembrie 2009

joi, 26 noiembrie 2009

Gerry Butler Fashion& Charity











Neata!




Sfarsit de saptamana, relaxare totala! Va las cateva randuri privind atractia lui Gerry catre moda, mi se pare lucru firesc avand in vedere aspectul sau fizic. Merge la nenumarate prezentari si atunci cand apare la un eveniment e intotdeuna imbracat conform standardelor si trendului. Bineinteles ca are prieteni si mai ales prietene in lumea modei, a vazut in compania Donatellei Versace, fotomodelului Naomi Campbell iar atunci cand apare intr-o revista de moda e foarte bine imbracat. Ca sa exemplific va pun cateva poze for the pleasure and delight of your soul.
Cat despre caritate, am numai cuvinte de lauda, mai ales ca ajuta foarte mult copiii : Trees for Life, Kids Kicking Cancer si the American Diabetes Association sunt doar cateva dintre proiectele lui. E minunat ca are astfel de proiecte si ma bucur ca multe alte vedete ca el se implica in strangerea si donarea de fonduri pentru cei aflati in dificultate. Multe fansite-uri ale lui au chiar o rubrica privind strangerea de astfel de fonduri. Mai nou unul dintre ele afisa un anunt privind donarea unei sume oarecare si ca premiu puteai sa primesti o cina cu el insusi, avand si biletul de avion platit atat timp cat erai din SUA.




Va las cu pozele cele noi sisa aveti week- end placut!




Pupici!

Pozeeeeeee

Pana la o noua postare cateva poze sa va incante privirile














miercuri, 25 noiembrie 2009

Noi vesti...


Buna dimineata!

Sincer, de abia asteptam sa mai scriu cate ceva despre Gerry. E faina chestia asta cu blogul, e ca si cum ai vorbi singur :D. Anyway, imi doream de mult o chestia de asta si nu stiam despre ce sa scriu-multi scriu despre prostia omeneasca si romaneasca, un subiect extrem de vast, altii tot despre asta si tot asa. Singurul lucru de care imi parea rau e faptul ca nu mi-a venit mie ideea cu Pitzipoanca.org, e super tare tipa (cea ce comenteaza, of course), e desteapta si mai ales, pe subiect. Revenind la tema blogului, m-am gandit sa scriu despre Gerry in special pentru ca e tare dragut si ce sa mai evit subiectul e super HOT!

Asa cum ati citit si in biografie, de curand a implinit 40 de ani pe care i-a sarbatorit in multe locuri. In primul rand in Londra in data de 13 Noiembrie, apoi la Glasgow unde a avut si lansarea filmului sau "Law Abiding Citizen" si dupa in SUA. In Glasgow a impartit petrecerea cu nepotica lui si a fost incantat sa fie alaturi de familie avand in vedere programul incarcat.

La premiera filmului sau nou lansat in Glasgow a venit imbracat in Kilt, era si normal fiind un scotian veritabil si ca sa va incant ochii am sa atasez o fotografie-recunosc mai veche, dar ii sta superb in roz.

Normal ca e asaltat de fane, are o gramada de site-uri dedicate peste tot in lume, a facut furori in Japonia cu "Fantoma de la opera" si e cuplat de fiecare data, de catre jurnalisti, cu orice femeie se pozeaza, de la Naomi Cambell la Jennifer Aniston. As zice ca e normal, avand in vedere ca e single si e minunat in toate sensurile.

Am multe chestii faine despre el si de abia astept sa le scriu aici. Am multe din urma, in fiecare zi apare cate ceva despre el.

O zi buna doresc tuturor!

marți, 24 noiembrie 2009

Date personale Gerard Butler


Buna din nou!

Am inceput prin a scrie despre admiratia mea fata de Gerry Butler. Acum insa continui prin a scrie pentru cei interesati cateva date biografice. Probabil pentru unii nu sunt noutati, dar le voi reaminti cu drag:

Gerard James Butler s-a nascut la 13 Noiembrie 1969 in Paisley, Scotia, parintii: Margaret si Edward Butler. Are un frate si o sora. Parintii lui au divortat cand el era mic, Gerry ramand impreuna cu fratii sai in grija mamei care, mai tarziu, s-a recasatorit. Nu a avut legatura cu tatal sau pana la varsta de 16 ani insa dupa aceasta varsta au fost foarte legati unul de altul. Din pacate, la varsta de 20 ani isi pierde tatal. A urmat cursurile Universitatii din Glasgow unde a studiat dreptul. Insa acest domeniu nu il atragea prea mult, avand si o perioada "neagra" cand bea mai tot timpul. Sansa i-a suras atunci cand actorul Steven Berkoff l-a abordat intr-o cafenea din Londra si i-a propus sa devina actor. Talentul lui a fost repede recunoscut si astfel s-a nascut o stea.

Iata filmografia:


Urmeaza si multe alte filme pe care sincer le astept cu drag.


Gerry locuieste momentan in SUA atat in New York cat si in L.A., unde ii place sa faca plimbari lungi pe plaja. Are o catea Pug Mops pe care a botezat-o Lolita. Aspectele fizice: inaltime 1m 88cm; culoarea parului: saten; culoarea ochilor: gri/verde desi uneori apar albastri. Ii place sa faca glume la adresa lui, e plin de energie si e un tip pe care mi l-as dori ca prieten. Din cate stiu pe Twitter nu are adresa desi veti gasi multe cu numele lui.


Voi continua si maine!


Have a good day!

hello!


Buna ziua!

In cautarile mele pe net, necontenite de fel, pe tema Gerard James Butler, drag mie din numeroase motive, am observat ca nu exista blog sau fanclub in Romania. Acum ca tot e campanie si m-am saturat de ce tot vad la televizor, mi-am zis ce-ar fi sa invit toate fanele si toti fanii celui ce l-au cunoscut din 300 sau P.S.I love You la o "dezbatere".

Pentru cei interesati va rog sa nu conteniti sa discutati.

Pentru inceput va rog, rabdare cu setarile blogului, sper ca in curand sa ma edific cum functioneaza treaba.

Pentru inceput cam atat!

Va pup!