marți, 24 noiembrie 2009

Date personale Gerard Butler


Buna din nou!

Am inceput prin a scrie despre admiratia mea fata de Gerry Butler. Acum insa continui prin a scrie pentru cei interesati cateva date biografice. Probabil pentru unii nu sunt noutati, dar le voi reaminti cu drag:

Gerard James Butler s-a nascut la 13 Noiembrie 1969 in Paisley, Scotia, parintii: Margaret si Edward Butler. Are un frate si o sora. Parintii lui au divortat cand el era mic, Gerry ramand impreuna cu fratii sai in grija mamei care, mai tarziu, s-a recasatorit. Nu a avut legatura cu tatal sau pana la varsta de 16 ani insa dupa aceasta varsta au fost foarte legati unul de altul. Din pacate, la varsta de 20 ani isi pierde tatal. A urmat cursurile Universitatii din Glasgow unde a studiat dreptul. Insa acest domeniu nu il atragea prea mult, avand si o perioada "neagra" cand bea mai tot timpul. Sansa i-a suras atunci cand actorul Steven Berkoff l-a abordat intr-o cafenea din Londra si i-a propus sa devina actor. Talentul lui a fost repede recunoscut si astfel s-a nascut o stea.

Iata filmografia:


Urmeaza si multe alte filme pe care sincer le astept cu drag.


Gerry locuieste momentan in SUA atat in New York cat si in L.A., unde ii place sa faca plimbari lungi pe plaja. Are o catea Pug Mops pe care a botezat-o Lolita. Aspectele fizice: inaltime 1m 88cm; culoarea parului: saten; culoarea ochilor: gri/verde desi uneori apar albastri. Ii place sa faca glume la adresa lui, e plin de energie si e un tip pe care mi l-as dori ca prieten. Din cate stiu pe Twitter nu are adresa desi veti gasi multe cu numele lui.


Voi continua si maine!


Have a good day!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu