luni, 28 februarie 2011

And the Oscar goes to: Mr. Gerard Butler!





Tocmai ce s-au terminat premiile OSCAR si nu am putut sa nu scriu cat de magnifice sunt. De la tinute impecabile pana la decorul exemplar. Parada modei e putin zis vis-a-vis de ce se intampla pe covorul rosu. Sunt minunate actritele precum si actorii ce au defilat pe acest "magic carpet".


And the Oscar goes to:


Pentru Cel mai bun actor intr-un rol principal: Colin Firth -"The King Speech"


Pentru Cea mai buna actrita intr-un rol principal: Natalie Portman -"Black Swan"


Cel mai bun film: "The King's Speech"


Asta e doar "creme de la creme" lista e lunga. But...




Pentru cel mai sexy actor, well dressed si mai ales pentru alura:


The Oscar goes to Mr. Gerard Butler!!!!!!!!!!!!!!




Poate sunt setata sa imi placa barbatii in costum, insa ca intotdeauna GB e "magnifique".




Sa speram ca va primi si statueta "the real one".

Va doresc o saptamana excelenta!


joi, 24 februarie 2011

News, Newspaper, Magazine
















Vrei sa faci senzatie...scrie ceva despre GB. Exemplu concret sunt eu, ca deh...ce nu face omul din lipsa de ocupatie. Isi face blog. Pana una alta, eu zic ca subiectul meu e unul perfect. Adica nu mi se poate intampla - ca in cazul blogurilor culinare- sa nu imi iasa prajitura...sau pifteaua. Singura hiba ar fi ca e dedicat publicului feminin. ...Si asa-mi laud eu minunatia de blog pentru ca ultimul laudator si-a dat duhul aseara...cand am gatit. :D





Presa "across the pond" depaseste target-ul atunci cand il are pe GB in vizor, sa nu mai zic daca e pe coperta. Unul dintre amicii lui glumea atunci cand vorbea pentru revista "Page Six" (Pagina Sase): Se scrie atat de mult despre Gerard ca ar trebui sa faceti "Page Seven" (Pagina Sapte)."





De la subiecte gen can-can pana la interviuri serioase GB vinde bine si presa. In special cele cu pictoriale. I am guilty for it!





Aveti ceva exemple de articole din revistele de peste ocean.





Proiectele de care va ziceam ceva postari mai jos incep sa prinda aripi. Filmul cu si despre antrenorul de fotbal se va numi "Playing the Field", iar Jessica Biel (really?!?!) e fosta sotie ce se va recasatori cu un altul, iar Uma Thurman e cea ce incearca sa il cucereasca. Totul pe fondul unei povesti despre relatia tata-fiu. Alegerile privind distributia sunt destul de interesante. Daca vor ramane asa, astept cu nerabdare filmul. GB e producator.





"How to Train Your Dragon" va avea continuare!!!! GB ii va imprumuta vocea lui Stoick the Vast din nou. Daca nu l-ati vizionat, nu e timpul pierdut, doar vine week end-ul. E un film minunat de desene animate atat pentru copii cat si pentru parinti.





Pana la urmatoarea: Sa fiti cuminti!










XOXO









Sursa foto: http://www.justjared.com/, http://www.gbgals.com/

miercuri, 16 februarie 2011

Closer and closer





























Nu am dat bir cu fugitii...busy time, all over.







Am o gramada de vesti si incep cu premiile BAFTA pe care le-am vizionat cu placere la HBO pentru ca my dear a prezentat premiul pentru "Cea mai buna actrita". S-a prezentat si a prezentat exemplar. Costum impecabil cum ne-a obisnuit, good mood and jokes si ce sa mai zic de look-ul sau sexos...just speechless. Premiile BAFTA se tin asa cum bine stiti la Londra...closer ...sau cum zice Tink (n.a. Tinkerbell favorita fetitei mele) "Pe continent..."







S-a grabit apoi spre Berlin, asa cum am scris intr-un post anterior, unde a avut loc premiera filmului "Coriolanus". Fanele au fost in delir si l-au asaltat pentru poze si autografe. Closer ...and closer...







Pozele sunt cele ce va vor purta prin locurile vizitate de GB...doar pana cand totul se va materializa...just keep dreaming!!!







Laugh, love, live!







XOXO














luni, 7 februarie 2011

Waiting for Coriolanus
















Nu demult, GB a filmat la Belgrad "Coriolanus"...in curand va avea loc premiera din Serbia.





25 Februarie 2010. Cine doreste sa fie prezent avand in vedere ca e destul de aproape de tarisoara noastra draga...be my guest.





Pe langa faptul ca filmul e produs de GB, Ralph Fiennes (Pacientul Englez...pentru cine nu isi aminteste de el) debuteaza ca regizor, il veti gasi si in distributie ca rol principal. Filmul e prezentat si la Festivalul de Film de la Berlin pe 14 Februarie 2011. Sigur vor fi prezenti si cei din distributie...asa va aveti 2 sanse de a va intalni cu el. Greetings from me...I will stay home!





In tot acest timp GB sta la soare si isi intretine culoarea si tonusul in Hawaii.





Aveti "movie stills" din Coriolanus si poze insorite din "Tarile Calde"










Pana la urmatoarea: Dream and live the dream!





XOXO





marți, 1 februarie 2011

Lenny Kravitz - Again

Long time, no see











Lipsa mea e imperdonabila...dar sa zicem ca "tantili" cu horoscopu' nu glumeau...anul a inceput intr-un fel trist dar asa cum am mai spus e un blog despre GB.




Un blog plin de viata, umor si bun simt.




M-au motivat mesajele ce le-am primit in lunga mea lipsa si mi-a revenit ideea ca visele se indeplinesc, doar sa crezi in ele-asta fiind cheia.




GB a fost busy: Golden Globes, evenimente de caritate, party si iar party.




A fost insa nominalizat la premiile "Zmeura de aur"-pe scurt the "Razzies" ca "Cel mai prost actor"cat si la categoria "Cel mai prost cuplu"...ambele pentru nominalizatul la "Cel mai prost film" "Bounty Hunter". :( Sper sa nu castige.




Ma repet acum, dar ceva bun nu putea sa iasa din combinatia cu Jeniffer Aniston. In afara de faptul ca are un corp OK, si asta o scriu ca sa nu ziceti ca sunt heartless bitch, nu are prea multe calitati actoricesti..ar fi trebuit sa ramana in "Friends". (punct)




InStyle a publicat o fotografie de la un eveniment caritabil in care GB era destul de cosy cu actrita Gina Gershon cu care a lucrat in "P.S.I Love you". In ultima vreme au tot aparut impreuna la evenimente mai mult sau mai putin importante. Relationship? Work? Asteptam sa vedem. E interesanta actrita ....am sa postez si un video ce o are in distributie.
Pana la urmatoare: Live and let live!
XOXO
Sursa foto: justjared.com si gbgals.com