vineri, 21 octombrie 2011

Should I stay..or should I go?

How much do you like this blog?
How much do you like GB?
 Write me...
XOXO

vineri, 14 octombrie 2011

And...ACTION!!!






Dupa cum ne-a obisnuit GB e prins in noi si noi proiecte. A inceput filmarile la pelicula despre surferi, am pomenit-o cateva postari mai jos, si de abia acum imi pica mie fisa de ce a vrut sa isi pastreze look-ul atat timp. Ma refer la tunsoare...sincer m-am cam saturat....si cum stiu ca totul se leaga de viitorul film, astept si "Of Men and Mavericks" apoi ma linistesc la vestea, ca preconizandu-se un film in care GB va fi un ofiter SEAL, gandesc ca ofiteri SEAL cu par lung nu prea am vazut...waiting for the big change.
In timpul liber iese si cu cate o tipa la un club...se plimba prin Santa Cruz unde sunt filmarile cu surferi...si ...life is life.


V-am privat cam mult de prezenta lui asa ca poftiti la poze de pe http://www.justjared.com/

Week end placut, dragelor..si dragilor!
XOXO

vineri, 7 octombrie 2011

Steve

Nu am sa stau cu parere de rau fara sa scriu cateva randuri despre un om ce mi-a atins sufletul prin povestea lui de succes. Nu am sa va zic cate gadget-uri am folosit de la Apple si cat de usoara mi-au facut ele viata pentru ca in afara de un iPod nu m-a bucurat nimic. Muzica e viata mea. Punct. In schimb ca orice om bine informat eram la curent cu noutatile lor, ascultam discursurile lui si invatam cate ceva. Putin dar invatam.
Am aflat ca a fost un copil abandonat, un student caruia nu i-a placut scoala, un inovator genial. A fost si sot, si tata, si sef, si prieten. A fost un om ca oricare dintre noi. A luptat cu boala pana la final, si pana la final nu si-a lasat ce a iubit cel mai mult. Munca lui. Il respect pentru simplu fapt ca un om ca el a avut intelepciunea sa recunoasca si sa spuna tuturor ca fara iubire nimic nu are valoare. "Inainte de toate iubiti ceea ce faceti"- asa le spunea studentilor intr-unul din discursurile sale. In ultimele clipe de viata a scris pe Twitter: "Love is like a puzzle, hard to piece together, but beautiful when all the right pieces are put together”. Pentru geniul sau, pentru intelepciune, pentru felul in care a emotionat o lume intreaga: Viva Forever! Pentru mine e doar un om cu o poveste minunata, e doar ........Steve.

R.I.P.


joi, 6 octombrie 2011

L.A.Confidential

Los Angeles Confidential il are pe GB pe prima pagina. "Gerard Butler: Hollywood's Last Bad Boy" e numele articolului si este destul de flattering la adresa lui. GB vorbeste despre drumul parcurs de la primul film pana astazi, despre calatoria sa pe drumul vietii si cat de mult se dedica oricarui film bun sau rau. Uneori simte ca ar fi de ajuns doar sa faca filmul si atat. Sa dispara macar pentru o perioada. Nu din cauza fanilor ci mai mult din cauza paparazzilor. " Nu pot sa merg la Starbucks fara sa am cel putin 5 aparate foto indreptate spre mine...zambesti, faci cu mana...insa uneori ti-e de ajuns...pur si simplu nu mai vreau sa o fac."
Shootingul a fost in Beverly Hills, a purtat costume Salvatore Ferragamo, John Vartos si of course Burberry. De trei ori minunat!
Pentru articol va invit aici: http://la-confidential-magazine.com/celebrities/articles/gerard-butler-hollywoods-last-bad-boy?page=1

Live and let live!




XOXO