luni, 31 mai 2010

Astept vesti noi...











Hello,




in asteptarea mea lunga de la ultima mea postare pana acum nu am strans nici o veste mai "spicy" despre Mr.Perfect Guy aka Gerry. Am gasit cateva poze pe site-urile pe care le urmaresc zilnic, dar no big deal. S-a spus ca a plecat din Franta cu blonda din imagine..apoi a fost vazut la unele petreceri tot in Franta...Conform site-ului http://www.gerardbutlergals.com/. incepe filmarea la un nou film "Machine Gun Preacher", film ce isi are platourile in Africa.




Nu de mult m-a intrebat cineva ce imi place la Gerry: "Pare batran"...imi zise ea scuturand din cap dezaprobator. I-am zis ca si vinul cel mai bun are o sticla prafuita si urata ...insa savoarea si dulceata sta inauntrul ei...Iar daca Gerry ar fi un vin mi-ar place sa fie un rose, Lambrusco prosecco...




Inchei cu o replica dintr-un film minunat "A Good Year" cu si despre Provence:




"I want a bottle a wine which has your taste and a never ending glass..."








I wish you all a happy and long life!












XOXO

vineri, 21 mai 2010

France journey






















Bon jour mes dames!






Saptamana ce tocmai trece a fost dedicata Festivalului de la Cannes. De toata lumea...si de Gerard of course. A participat, ca spectator, la curse de masini One Grand Prix in Monaco. A fost prezent la actiuni de caritate in special la amFar's Cinema Against AIDS la Hotel du Cap in Antibes.






Pozele vor spune totul. Si cu asta va las peste week end!






La multi ani sarbatoritilor zilei de azi, Constantin si Elena!






Sanatate si multa dragoste voua si celor dragi!






Pup you!


















XOXO

vineri, 14 mai 2010

Soul Food





































Hello!








Vine week end-ul, mai mult- e si cald afara! Chiar daca va ploua dispozitia e alta. Acum, in caz ca ploua va dau ceva cu care sa va umpleti timpul. Daca aveti cum sa gasiti un DVD cu filmul "Attila-Hunul" aka "Attila The Hun" va rog luati-va o mare punga cu floricele pentru ca e cazul sa va incantati sufletul timp de 3 ore cu Gerard. Faptul ca acest film, televizat in 2001 in SUA- e o miniserie pentru TV- nu a ajuns la noi, il face sa fie cam greu de gasit. Am insa o solutie si sper sa va convina. Daca nu va conving eu, poate pozele o vor face.
Urmariti pe YouTube.com urmatorul link : http://www.youtube.com./watch?v=_AmtD3IWiw








Acesta e pentru prima parte restul va veni de la sine. Din pacate e deja titrat intr-o limba slava..nu ma pricep...dar sa stiti ca povestea e draguta si o recomand cu placere.








Sa aveti un sfarsit de saptamana minunat!
















Hraniti-va sufletul!








XOXO

joi, 13 mai 2010

The Ugly Truth



Bonjour!

E ciudat sa fie asa dar astazi voi putin mai serioasa ca de obicei. Astazi am aflat despre o cunostinta ca, dupa delungi chinuri, s-a stins din viata in urma unui cancer de colon devastator. Nu pot sa nu ma gandesc la familia lui fara sa imi transmit sincerele mele condoleante. Nu l-am cunoscut personal, insa stiu ce efect poate avea asupra tuturor apropiati o astfel de pierdere. Mi s-a intamplat si mie si sper ca dragii lui copii sa poata merge mai departe pe drumul anevoios al vietii...pentru ca fara tata le va fi greu.

Ideea e ca ar trebui sa avem grija de noi mai mult, sa mancam corect si la timp, sa dormim, sa ne plimbam si sa nu ne mai pese asa mult. Oricum ar fi traiul din tara asta gasiti activitati care sa va faca sa va simtiti bine. Iubiti mai mult in orice fel doriti. Umpleti-va sufletul de energie pozitiva si iertati-i pe cei ce va supara. Sunati astazi pe o persoana cu care nu ati mai vorbit de mult si va facea sa va simtiti mai bine, insa din cauza vietii aglomerate nu ati avut timp pentru asa ceva.

Am invatat sa ma simt bine in ceea ce fac desi nu e conform dorintelor m-am adaptat pentru ca nu se poate altfel. Am gasit bucuria intr-o plimbare cu fetita mea sau am gasit fericirea dezlegand un puzzle cu ea. Sper sa pot sa mai gasesc sentimente la fel si in alte situatii. Familia e totul!

Traiti-va viata asa cum credeti ca e mai bine!
Orice lucru care va face sa zambiti e important!

Orice dorinta , oricat de mica pe care o veti implini, apreciati-o mai mult pentru ca a fost posibila. Sanatatea e pe primul loc!

Iubiti-va mult si sa aveti parte de: A long & healthy life!


XOXO

marți, 11 mai 2010

Good bye Serbia!






















...si astfel s-a terminat si filmarea in Serbia. Pentru unii localnici a fost cu noroc, pentru altii/altele nu. Gerry a ajuns in Serbia la mijlocul lui martie. Curand s-a acomodat cu orasul si chiar stia unde sa mearga pentru o distractie pe cinste. Si-a facut o gramada de "prietene"..nu ca s-ar chinui mult pentru asta. De curand a aparut o poza in care saruta o blonda, foto model of course. E destul de activ si din toata chestia inteleg ca nu are un tipar dupa care se ghideaza cand isi alege "victima". Blonda sau bruneta e OK, available sa fie, restul nu conteaza. In poza atasata vad ca totusi nu e foarte prins de moment..ceva sau cineva il cam streseaza. Cluburile de noapte l-au gazduit cu placere si la fel si doamnele si domnisoarele din locatie. Poza cu fetele ce de abia asteapta sa isi bea shot-ul si Gerry band apa ma face sa ma gandesc ca fetisoarele alea habar nu au despre vechea lui problema cu bautura, pe care a rezolvat-o cu succes...de aia sticla aia cu apa isi are locul si rolul bine stabilit. A cantat si a incantat la karaoke, imi aduc aminte cu placere scenele din "P.S. I love you"-cine nu l-a vazut sa il vada- e cam soft ideea filmului insa felul in care el e prezentat e absolut charming.






Acum probabil se pregateste pentru Cannes, daca nu deja a plecat spre USA. Sa nu ii faca probleme vulcanul E-15. Poate va alege alta data ca locatie si tara noastra, nu de alta dar multe tipe (bine) dispuse va gasi. Pana la urmatoarea stire analizati pozele.






Sa aveti: A carefree life!






XOXO






luni, 10 mai 2010

Meet me half way











Incepem o noua saptamana. Cam greu dar incepe sa mearga, mai ales ca am despre ce scrie.




Data: 6 mai 2010, Oras: Belgrad, Tara: Serbia, Locatie: 2010 Serbia Open. Nu e prima data cand Gerry e vazut la un meci de tenis de camp... Bineinteles ca au fost acolo o gramada de doamne sau domnisoare mult mai norocoase ca unele dintre noi si au avut ocazia de a face o poza cu el... Dupa cum vedeti munceste din greu dar se si distreaza, am observat in lunga mea "hartuire" virtuala ca ii place sportul. Sa va aduc aminte cum a " muncit " pentru 300? Titanic...Adica ce ati vazut in film, nu e trucaj si ma refer la felul in care arata.




Pentru unii poate parea ciudata dorinta de a sti cat mai multe despre orice vedeta, insa ideea e de a iesi din cotidian, de a iti relaxa mintea si de a o incanta. Vedetele sunt cele ce ne aduc multe emotii, emotii de tot felul. Sunt sigur ca cineva acum isi asteapta concertul mult visat cu trupa preferata sau altcineva asteapta episodul urmator din serialul preferat. As putea sa fac referire la "Legendele Olimpului" si sa compar orice vedeta cu un zeu: ei sunt nemuritori, raman prin munca lor nemuritori, ajuta si contribuie la realizarea unei lumi mai bune. Ma bucur cand aud ca unii se implica in actiuni de caritate pentru copii. De aceea e el pe gustul meu. Si mai arata si intr-un fel...




Zilele trecute am ascultat cu mai multa atentie versurile "Meet me half way" a celor de la Black Eyed Peas si mi se intampla ca persoanele dragi mie sa fie in acelasi asentiment cu mine, sa ne "intalnim" la jumatatea drumului sau sa gandim la fel. Vi le scriu si voua...si va spun ca orice e posibil in viata..chiar sa faceti o poza cu Gerry...




"Meet me halfway, right at the borderline




That's where I'm gonna wait for you




I'll be looking out, night and day




Took my heart to the limit..."




Pozele vor spune totul... O saptamana buna si sa va impliniti visele!




XOXO








vineri, 7 mai 2010

I AM BACK!!! FOR GOOD...





























Hello, hello!






Am o marturisire privind lipsa mea pe acest blog...sunt o lenesoaica si jumatate. Dar pentru ca prietena mea a zis ca ii placea ce vedea pe acest blog am zis sa revin. De la ultima postare s-au intamplat multe cu Gerry... A filmat "The Bounty Hunter", l-a si lansat dar din pacate a fost un total fiasco in box office-ul american (va spun doar voua...e vina ei ...Jeniffer Aniston e buna doar pentru "Friends" si atat). A dublat vocea unui personaj de desene animate in "How to Train Your Dragon", film pe care il ador. A participat la actiuni de caritate pentru Haiti si filmeaza din nou pentru "Coriolanus" si unde credeti? aproape de noi...in Serbia. Asa ca cine isi permite, sa mearga sa il vada. Acum cateva saptamani am citit ca se infiripase o idila intre el si o prezentatoare frantuzoaica. Super tare! Nu ca eu as avea vreo sansa sa il intalnesc in drum spre alimentara din colt...:D Am vazut ca ii pasa de Planeta pentru ca are o masina hibrid.
Am pus si niste poze (sursa Just Jared) ca sa ma intelegeti mai bine. Ce m-a dat pe spate a fost o poza din "Architectural Diggest" unde prezinta apartamentul lui din New York... nu stiu daca e meritul designer-ului 100% dar e superb apartamentul. Cazi pe spate instant...literalmente...I LUV THIS GUY! Veti vedea pozele.
Data viitoare am sa va incant si cu alte poze pentru a compensa lipsa mea indelungata.
Pana la urmatoarea XOXO!
Enjoy the pictures...