miercuri, 30 iunie 2010

Hair & Style

























































































































Azi m-am gandit sa va arat cat e de dragut our GB in toate ipostazele privind tunsoarea. Mie una mi se pare un cameleon in ale stilului. Oricum ar fi, e minunat!...de aia e acolo unde e, of course! Fiecare dintre noi e libera sa isi aleaga stilul, in ceea ce priveste subiectul blogului. Eu una raman ca intotdeauna la stilul din "Tomb Raider 2" (mai exact e poza cu ochelari de soare). Si ca sa inchei cu ceva si mai dulce, va las cu cateva imagini din film aici.http://www.youtube.com/watch?v=FIeeYPRfUBs&feature=related















Enjoy ....













































Dream and live the dream!













































XOXO

joi, 24 iunie 2010

Va-va-voom!!!





































E un cuvant ce face parte din dictionarul britanic chiar din 2004. Semnificatia lui suna cam asa: "The quality of being exciting, vigouros or attractive."








Do I need to say more??? E tot ce poti spune despre GB.








Anyway, am ceva vesti si mai ales o recomandare pentru week-end.








First: Harley Davidson e noua lui achizitie. A fost vazut "riding that bike" pe 22.06.2010 impreuna cu cativa amici. E posibil sa isi fi achizitionat motocicleta si pentru ca urmatorul sau rol are ceva legatura cu biker-ii. Eu zic ca nu prea e de el genul asta de imagine..dar daca asa vrea el...








Second: Va recomand un film minunat. Pe "Dear Frankie" l-am vazut acum cativa ani si m-a impresionat enorm. E vorba despre o femeie ce fuge de sotul abuziv impreuna cu baiatul ei. Baiatul e surd si asta numai din cauza tatalui sau, despre care stie numai lucruri frumoase si mai ales stie ca e marinar pe o anumita nava. De la tatal lui primeste scrisori care ii aduc bucurie nespusa. Problema e ca el nu stie ca aceste scrisori sunt scrise de mama lui. Totul e OK pana cand in portul naval din orasul unde stau acosteaza nava pe care mama lui o descria in scrisori, asa ca ea se gandeste sa gaseasca un barbat care sa joace rolul tatalui. Acum intra in scena GB. E un film numai bun de week-end. Va doresc vizionare placuta! Sper sa il gasiti! Poze pentru incantare si desfatare.
















Have a great and happy life!
















XOXO








joi, 17 iunie 2010

Lolita..again
















A walk in the park... ieri GB a fost surprins in doua ipostaze: una de stapan grijuliu al dragutei Lolita si una de om obisnuit ce incearca sa isi rezolve treburile, numai ca e urmarit peste tot de fotografi. Asta nu ca ar fi un lucru rau, dar nu stiu cat de funny e pentru el. Probabil ca ajungi sa te obisnuiesti cu oamenii aia ce roiesc in jurul tau. Face parte din faptul de a fi vedeta. Nu e de mirare ca acum ceva ani chiar a fost judecat pentru lovirea unui paparazzi. Tipul lovit destul de rau in nas, a depus plangere. Plangere ce s-a solutionat de abia anul trecut doar cu o amenda pentru GB. Din cate am citit, "paparazzul" il urmarea destul de insistent...asta nu a fost o problema pana cand aproape ca a dat peste cineva pe trecerea de pietoni. Asa ca GB s-a dat jos din masina la un semafor si i-a administrat o lectie scurta dar utila. Bravo lui!





Pe de alta parte exista si fotografi in adevaratul sens al cuvantului fara de care nu ar fi fost posibil sa ne incantam sufletele si mintile.










Am inteles ca are catel, dar poate vrea si o pisica. Ce credeti? Miau...















I wish you all a happy and carefree life!





XOXO

marți, 15 iunie 2010

GB, The Ocean...black & white














































Caldura mare, mon cher!


















Asa au fost zilele trecute. Melting heat! Asa ca azi ne vom racori la marginea oceanului cu GB in alb si negru.









Site-ul fanilor sai din USA, http://www.gbgals.com/ a organizat la inceputul lunii iunie o adunare unde fanii discuta despre GB, schimba impresii, vizioneaza filmele lui, dar cel mai important se strang fonduri pentru a ajuta asociatiile caritabile. Intalnirea se tine de peste 5 ani in Las Vegas si anul asta s-au strans peste 16.000 $. In plus GB a dublat suma. De obicei era prezent si el la aceasta adunare dar programul incarcat nu i-a permis. Insa a sunat si a fost inregistrat. Mesajele au fost transcrise si inregistrate, postate pe YouTube.com ...http://www.youtube.com/watch?v=xfilOYnSPTI .









Imi place ca se implica in actiuni de caritate, cred ca in general vedetele pot ajuta mult in orice domeniu in care e nevoie de ajutor.









Pana la urmatoarea: Stay cool & dry!




XOXO




luni, 14 iunie 2010

New look






Am schimbat infatisarea caci era timpul...ma plictisisem si vroiam ceva mai fancy in materie de blog-design.


A inceput deja saptamana, cod galben de caldura...sincer pe mine nu ma afecteaza prea mult. Mi-a ajuns iarna ce a trecut. Apa cat de multa, umbra si aer conditionat pot fi cheia unei veri minunate. Plaja pentru cine tine la bronz si bai de soare si mare.


Week-endul ce a trecut s-a last cu party pentru GB asa scrie pe http://www.justjared.com/ , insa ca orice tabloid il asociaza cu cei ce vin la aceiasi petrecere. De data asta e vorba despre Lindsay Lohan, o actrita de vreo 23 de ani, ce are deja la frageda-i varsta, drept urmare a unui ordin judecatoresc, o bratara anti-alcool. Am "Google it" tipa si am zis : probabil are sani detasabili pentru ca in urma vizionarii pozelor cu ea cand ii are mari, cand...nu. Cat despre mersul impreuna cu ea la party... nu prea e true. Nicio poza nu ii arata impreuna si asta ma bucura enorm. Nu pot decat sa va las in compania pozelor ...




O saptamana minunata!


XOXO

joi, 10 iunie 2010

Say "CHEESE"!!!



















































































































































































































Salut!




















Vesti noi nu prea gasesc oricat de mult caut pe "D-nul" World Wide Web. In schimb am gasit poze noi de la sedinte foto, ipostaze interesante si apetisante.




















A... o mica barfa neinteresanta zice ca Gerry ar avea o legatura cu o anume femeie de afaceri billionaire Goga Ashkenazi- nu am poza dar pe scurt e genul de femeie "Plastic is fantastic!". Bravo lui... sau ei...




















Azi insa va las sa va delectati cu pozele.




















O zi buna si soare mult pentru week-end....Marea asteapta!




















Poza cu Gerry lovit de valuri mi-o pastrez in minte..who knows...maybe....








































Pana la urmatoarea...XOXO!