vineri, 4 iunie 2010

Gerard Butler's Diet







Buna!



Vara tocmai ce isi intra in drepturi depline...E cald, e soare numai bun de "prima plaja", e marea ce te imbie sa o contemplezi...e...nasol...ca acum trebuie sa iti expui corpul si pentru unii e nevoie de dieta...daca nu pentru kilogramele in plus, macar pentru celulita sau tonifiere. Dieta nu am ce sa va propun pentru ca fiecare cu dieta lui si cheful lui de dieta. Insa faceti miscare, putin masaj..lasati dulciurile in supermarket, beti apa multa si iubiti-va mult! Ma intreb cum fetele din "tarile calde" rezista. Esti tot timpul expusa. Practic nu ai parte si tu de o scuza de genul "A fost iarna si iarna pun ceva kilograme pe mine!" Daca stau bine sa ma gandesc m-as obisnui si poate nu mai m-as criza atat de mult ca aici cand vine vara.



Acum, probabil ziceti ca nu are nici o legatura cu Gerry..ei bine vreau sa va arat ca si vedetele au ceva probleme cu greutatea. In ianuarie a aparut pe o plaja din Barbados destul de fluffy...si asta a atras numeroase comentarii rautacioase la adresa lui. Se stie cat a lucrat pentru "300" si ca la capitolul muschi nu a fost niciun trucaj pentru oricare dintre pers0najele masculine. S-au antrenat 24/7 si asta a adus o gramada de satisfactii ...mai ales vizuale...as fi vrut si tactile ...



Insa nu stiu cum a facut de data asta pentru ca a intrat destul de repede in forma lui minunata. Unele tabloide au scris ca ar fi baut, asemeni fotomodelelor, apa plata cu lamaie. Bine ca a rezistat! Felicitari!



Sa zicem ca am putea face o dieta pe care sa o numim dieta "Gerard Butler". Iti imaginezi cum ar trebui sa fie femeia de langa el si faci sau nu faci ceva in sensul asta. E un extra impuls.






Mie imi place oricum de el...my fluffy puppy...






Pana la urmatoarea : Iubiti-va mult!
P.S. Am pus un Gadget minunat cu Youtube in care va rog sa cautati videoclipuri cu Gerard cu care puteti sa va incantati ori de cate ori doriti. Free Gerard "cookies"!!!






XOXO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu