joi, 24 iunie 2010

Va-va-voom!!!





































E un cuvant ce face parte din dictionarul britanic chiar din 2004. Semnificatia lui suna cam asa: "The quality of being exciting, vigouros or attractive."








Do I need to say more??? E tot ce poti spune despre GB.








Anyway, am ceva vesti si mai ales o recomandare pentru week-end.








First: Harley Davidson e noua lui achizitie. A fost vazut "riding that bike" pe 22.06.2010 impreuna cu cativa amici. E posibil sa isi fi achizitionat motocicleta si pentru ca urmatorul sau rol are ceva legatura cu biker-ii. Eu zic ca nu prea e de el genul asta de imagine..dar daca asa vrea el...








Second: Va recomand un film minunat. Pe "Dear Frankie" l-am vazut acum cativa ani si m-a impresionat enorm. E vorba despre o femeie ce fuge de sotul abuziv impreuna cu baiatul ei. Baiatul e surd si asta numai din cauza tatalui sau, despre care stie numai lucruri frumoase si mai ales stie ca e marinar pe o anumita nava. De la tatal lui primeste scrisori care ii aduc bucurie nespusa. Problema e ca el nu stie ca aceste scrisori sunt scrise de mama lui. Totul e OK pana cand in portul naval din orasul unde stau acosteaza nava pe care mama lui o descria in scrisori, asa ca ea se gandeste sa gaseasca un barbat care sa joace rolul tatalui. Acum intra in scena GB. E un film numai bun de week-end. Va doresc vizionare placuta! Sper sa il gasiti! Poze pentru incantare si desfatare.
















Have a great and happy life!
















XOXO








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu